Adres: 100.YIL BULVARI 1232. CADDE (ESKİ 40.SK.) NO: 55
Tel 1: 0 (312) 385 98 72
Faks: 03123859875
Email 1: info@diktasltd.com.tr
Web: www.diktasltd.com.tr
Detaylı Bilgi için: (0312) 385 98 72
100.Yıl Bulvarı 1232.Sokak No:55 Ostim OSB - ANKARA
Web: www.diktasltd.com.tr
E-mail: info@diktasltd.com.tr
DİKTAŞ ENDÜSTRİYEL MUTFAK EKİPMANLARI
Konveksiyonel Fırın Çeşitleri ve Fiyatları İçin Hemen Ürünlerine Göz Atın.
Konveksiyonel fırın modelleri güvenilir markalarla Gazlı ve elektrikli konveksiyonel fırın çeşitleri.
Konveksiyonel Fırın fiyatları, konveksiyonel fırın modelleri ve konveksiyonel fırın çeşitleri burada! Tıkla, en ucuz konveksiyonel fırın seçenekleri uygun bulabilirsiniz.
Gelişmiş Konveksiyonel Fırın Modelleri ile Verimli Bir Mutfak! Öztiryakiler konveksiyonlu fırın modelleri, mutfakların farklı ihtiyaçlarına en iyi şekilde yanıt veriyoruz.
Pasta Börek Baklava Poğaça Fırın Elektrolüx 6 Tepsi Elektrikli · Pimak Piliç Çevirme Kızartma Makinası 9'Lu Gazlı · Unox 5 Tepsi 1/1 Gn Konveksiyonel Fırın ve daha birçok model.
KONVEKSİYONEL FIRINLAR
Konveksiyonlu fırın, havayı yiyeceklerin etrafında dolaştırmak için çok eşit bir ısı veren fanlara sahip bir fırındır. Artan hava sirkülasyonu, fan destekli bir fırının, sıcak havanın sirkülasyonu için yalnızca doğal konveksiyona dayanan geleneksel, fanlı olmayan bir fırından daha hızlı pişirmesine neden olur. Endüstriyel mutfak; otel, kafe, bar, pastane, restoran ve catering şirketleri gibi kurumların profesyonel mutfakları için kullanılan bir terimdir. Bu profesyonel mutfakların kullandıkları ürünler arasında ise; endüstriyel bulaşık makineleri, endüstriyel çamaşır makineler, buz makineleri, endüstriyel ocaklar ve endüstriyel fırınlar yer almaktadır. Endüstriyel mutfak ürünleri arasında yer alan ve işletmelerin en önemli mutfak ekipmanı olan konveksiyonel fırınlardır. Bu fırınlar, fırının içerisinde ayrı bir bölümde üretilen ısıyı fan aracılığı ile pişirme kısmına hava ile transfer ederek pişirme işlemini gerçekleştiren fırınlardır. Konveksiyonel fırınlarda, pişirme işleminden kaliteli sonuçlar alınabilmesi için en önemli nokta tepsi koymadan hemen önce ön ısıtma yapmaktır. Bu sayede tepsiler fırına sürüldüğünde düşen sıcaklık tolere edilebilir ve istenilen pişirme sıcaklığına kolay bir şekilde ulaşılabilir. Ön ısıtma yapılarak gerçekleştirilen bir pişirme işleminde ürünler daha kısa süre içerisinde pişer ve daha lezzetli sonuçlar elde edilir . Bazı fırın modellerinde ise ön ısıtma işlemi fırın tarafından gerçekleştirilmektedir. Küçük boyutları sayesinde konveksiyonel/mikrodalga fırın kombinasyonları ayrıca yer sorununa da iyi gelir. Endüstriyel fırın çeşitleri, dayanıklı malzemelerden üretilen ürünlerdir.Konveksiyonel fırınlar önemli bir mutfak ekipmanı olduğu için iyi bir marka tercih ederseniz uzun ömürlü ve sağlam bir konveksiyonel fırınına sahip olabilirsiniz.
Çift Emniyetli Kapı Nedir?
Konveksiyonel fırınlarda pişirme esnasında fırının içerisinde yoğun sıcak buhar oluşur. Eğer bu sırada fırın kapağını açarsanız yanıklara ya da yaralanmalar ile karşılaşabilirsiniz. Bunu önlemek için konveksiyonel fırınlarda buharın tehlikesiz şekilde çıkması için çift emniyetli kilitler bulunur.
YEMEĞİNİZİ KONVEKSİYONEL FIRINA EMANET EDEBİLİRSİNİZ
Konveksiyonel fırınların işleyişi düzenle ilerler ve pratik program hafızası sayesinde güvenle yemeklerinizi fırına sürebilirsiniz, Electrolux, Öztiryakiler , Unox , Rational gibi başarı garantisi veren fırın markaları sizi yarı yolda bırakmaz . Fırın sıcaklığı türbin veya pervane vasıtasıyla hareket ettirilerek veya döndürülerek ısının daha etken hale getirilmesi sağlanır. Bu yöntemde, dışarıdan, sadece, gerekli hava çekilir. Böylelikle doğrudan ısıtmalı fırınlarda olduğu gibi sürekli olan ve ekonomik olmayan hava akımı önler. Konveksiyonlu sistemde pişirilen ürün kendi nemini koruduğu için daha iyi sonuç alınır. Üstelik pişirilen ürünün her tarafı dengeli şekilde kızarır. Enerji tasarrufu açısından da çok avantajlı bir yöntemdir. Fırın sıcaklığı, üzerindeki termostat tarafından ayarlanır. Ayrıca pişme süresi de uyarı sistemli ve zaman ayarlı bir gösterge ile belirlenir. Bu fırınların pişirme tepsileri, üç farklı kapasitede çalışma olanağı sağlayan gastronorm uyumlu tepsilerdir. Aynı anda 5 10 tepsi yiyeceği birden, dengeli ve ekonomik şekilde, pişirebilir. Bu da önemli ölçüde insan gücü ve vakitten tasarruf sağlar.
Kombi fırınların çalışma prensibi konveksiyonel ve buharlı fırının birleşimi şeklindedir.
Endüstriyel Unox, Electrolux, Öztiryakiler, Atalay, Empero, Atalay, Sveba Dahlen fırın modelleri en lezzetli yiyecekleri pişirir. Kategorilerimizden Venarro, Zanussi, Unox, Empero, Arisco, Atalay, Ersöz, Karacasan, Pimak, DRN, Görkem, Himaksan, İnoxclsas, Maksan, Menuumaster, İndustrio mevcuttur.
Endüstriyel fırınların sahip olduğu multi fonksiyenel yapıları birçok yemek ve hamur işi pişirmenize katkı sağlar.